пʼятницю, 1 липня 2016 р.


Пропозиція  видавництва  "Фонтан  казок" - бібліотекам 

Фахівці спеціалізованих бібліотек для дітей завжди піклуються про поповнення фондів новою, цікавою, сучасною літературою, яка б відповідала запитам підростаючого покоління. Для цього активно використовуються альтернативні джерела комплектування. У минулому році 678 українських бібліотек підключилися до соціального проекту «Бібліофонтан» від видавництва «Фонтан казок». Олександрівська РДБ також взяла участь у вищезазначеному проекті і отримала безплатно 5 прим. книжок для молодших підлітків Оксани Лущевської з ілюстраціями Яни Гавриш «Вітер з-під сонця».  До речі, наголошуємо,  що  за підсумками 2015 року до бібліотек для дітей області надійшло близько 30% книг саме завдяки співпраці зі спонсорами, місцевими письменниками тощо. Це найбільший показник від загальної кількості надходжень.
У нинішньому, 2016 році, з 1 лютого, видавництво  «Фонтан казок» розширило проект та оголосило про створення Книжкового Клубу «БІБЛІОФОНТАН». Його членами стали учасники проекту 2015 року.

Що ж робити бібліотекам, які бажають стати членами Книжкового Клубу? Про це, а також про суперпризи для бібліотек, нові ініціативи видавництва задля надання можливості бібліотекам отримати нові сучасні книги можна прочитати на сторінці проекту у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/bibliofontan


 

Немає коментарів:

Дописати коментар