середу, 9 серпня 2017 р.

Традиція  літніх  читань  у  бібліотеках  краю

Бібліотекарі Новгородківської РБД протягом літературних читань «Літо на книжковій галявині» пропонують дітям цікаві книги, журнали. Щосуботи, до послуг відвідувачів, бібліотечний ігровий майданчик, де можна змістовно й з користю провести час – почитати й погратись.
Еко-мандрівку «Літня прогулянка селищем» здійснили діти табору відпочинку «Бригантина» Новгородківського НВК разом з бібліотекарем РБД, яка надала чимало корисної і цікавої інформації про селище та оточуюче середовище. По завершенню подорожі діти створили журнальний колаж «Будь природі вірним другом».
Бібліотечне графіті «Мої улюблені герої» зробило усіх його учасників художниками. Бібліотекар познайомила дітей з мистецтвом графіті. Діти, у свою чергу, розповіли, що саме вони знають про цей вид мистецтва, де бачили графіті, чи подобається їм такий вид вуличного мистецтва. А після розмови малювали своїх улюблених героїв на стінах бібліотеки. Їм це дозволили. Усе було цікаво, з інтригою і захопленням.  
До РБД на екскурсії приїздять діти із сіл району. Так, для юних користувачів із Великочечеліївської сільської бібліотеки-філії проводились заходи «Бібліо знайомство», «Бібліо зарядка». Бібліотекарі усім дітям подарували «Квіточку вітання». Також, з цією ж групою користувачів відбулось читання у форматі сторі-тайм разом з Н.В. Дем’яненко, головним спеціалістом служби у справах дітей РДА, під час якого в ігровій формі читали та обговорювали книгу «Знай свої права, дитино».



Немає коментарів:

Дописати коментар