четвер, 12 серпня 2021 р.

 Дитячі бібліотеки області - 

І півріччя 2021 рік  

Бібліотечні заходи для дітей

Побузька міська бібліотека для дітей

Бібліотекарі акцентували увагу своїх читачів на популяризації української літератури. Зокрема, це: поетичний зорепад «Дорога до Лесі» з виставкою-персоналією «Довго щирими слова, до людей промовлятиму я» присвячену ювілею Л. Українки; поетична мозаїка «І лине над землею слово Кобзаря», поетичні читання «Тарасова доля», літературна вікторина «Стежки творчості генія»; книжкова виставка «Цікаві книги прочитані нами», створена за формулярами найкращих читачів бібліотеки, таким чином, книги, що зацікавили ровесників, стали рекламою для авторів представлених творів.

До Міжнародного дня захисту дітей проводилась низка заходів, що мали хороші відгуки від юних відвідувачів: книжково-ілюстративна виставка «Зростаємо під сонцем України», акції   літературно-поетична «Обміняй кульку на віршик» та дитячого малюнку на асфальті «Хай завжди панує мир» тощо.

Захід книжковий кадр «Читацька посмішка влітку», викликав багато позитивних емоцій у його учасників. Діти залюбки читали твори улюблених письменників, відпочиваючи на свіжому повітрі та позуючи в об’єктив.

До різноманітних заходів бібліотекарі залучали найактивніших користувачів, які залюбки брали в них участь.


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар