четвер, 2 лютого 2017 р.

Бібліотечні події 2016

Новомиргородська   МДБ   відсвяткувала 50-річний день народження у колі своїх користувачів, яким подобається брати участь у різних заходах не лише у бібліотеці, а й за її межами, а також –  засіданнях улюбленого літературного об’єднання. На День відкритих дверей до бібліотеки завітали учні молодших класів ЗШ №2, які взяли участь у майстер-класі з виготовлення іграшки-антидепресанта «Позитивний смайлик» та отримали бібліосердечко «Від улюбленої бібліотеки – до улюбленого читача».
Для своїх відвідувачів бібліотекарі підготували програму літніх читань «Канікул пора – радіє дітвора» з різноманітними конкурсами, іграми, вікторинами. Старт веселого літа розпочався святом «Дітям світу – сонце й мир!», де їх  чекали виставка «Книжкове прання», пізнавальна гра-квест «Я Україною горджусь» та розваги «Чарівна скринька» та «Горщик – сюрприз».
Традиційними й бажаними для юних читачів стали походи на природу, на ігровий майданчик міста. З відпочиваючими оздоровчого пришкільного табору ЗШ №2 провели ранок «Веселковий світ дитинства», на якому діти здійснювали «кругосвітнє плавання» «Океаном розваг», островами «Символи України», «Мами», «Загадки» та «Ігри». 
12 активних любителів слова, що відвідують бібліотечну літературну студію «Обрій», взяли участь у 10-ти засіданнях, де відшліфовували літературну майстерність. Кращі твори літстудійців представлялись на Всеукраїнському конкурсі «Україна, очима дітей».  
У новому році бажаємо шановним колежанкам просторого приміщення бібліотеки (площа закладу становить 46 кв. м. з 10-ма посадковими місцями), поповнення фонду дитячими книгами і періодикою (бібліотечні документи складають 12,1 тис. прим.), придбання  сучасної  компютерної техніки на благо 1,2 тис. юних містян – користувачів МДБ.


Немає коментарів:

Дописати коментар