середу, 1 лютого 2017 р.

Бібліотечні події 2016

Петрівська РДБ стала базою проведення одного із районних семінарів-практикумів «Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього процесу та змістовного дозвілля». У роботі семінару взяли участь начальник відділу культури і туризму Петрівської РДА Н.Подкопаєва та провідні фахівці районних бібліотек. Розглядались питання щодо створення комфортних умов та впровадження інноваційних форм роботи з користувачами. У формі творчого діалогу сільські бібліотекарі обговорили основні завдання роботи їхніх бібліотек.

До 25-ї річниці незалежності України 15 користувачів РДБ взяли участь у скайп-зустрічі «Усі ми діти твої, Україно!» зі своїми ровесниками з Христофорівської сільської бібліотеки Миколаївської області, ініціаторами та організаторами якої були бібліотечні фахівці з Миколаївщини та Кіровоградщини. Спілкування виявилось цікавим і різноплановим. У ході обговорення торкалися різних тем, а найбільше – патріотизму, екології, образотворчого мистецтва. Насамкінець, діти обмінялись електронними адресами.

Завдяки новому підходу в організації акції «Подаруй бібліотеці книгу» – розміщення інформації про захід на сайті  РДБ та у соціальних мережах – отримала дарунок від земляків – 144 примірники книжкових і періодичних видань з питань психології, із серії «Клуб сімейного дозвілля» та інші. Бібліотекарі  на електронних ресурсах висловили подяку дарувальникам та розмістили їх фото. Безперечно, література знайде своїх читачів, як дітей, студентів, так і дорослих. На фото - огляд подарованої літератури.




Немає коментарів:

Дописати коментар