понеділок, 16 вересня 2024 р.

 Про творчі конкурси,

для юних читачів Кіровоградщини 


     2024 рік багатий на різноманітні заходи, що виявляють та розкривають творчі здібності дітей завдяки Всеукраїнським конкурсам   «Лідер читання»,  дитячих малюнків «Зелене відновлення України: дитячий погляд»  та «Майбутнє планети у наших руках», дитячий літературний «Творчі канікули»,  дитячої творчості «Україна-мрія!»,  із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих і малих».


Ініціатор таких масштабних подій – НБУ для дітей та її партнери. У нашому краї конкурсами опікувалась Кіровоградська ОДБ ім. Т. Г. Шевченка, а спеціалізовані бібліотеки для дітей та публічні бібліотеки, що обслуговують користувачів-дітей, залучали своїх відвідувачів до участі в них. Завдяки активній інформаційній кампанії, проведеній бібліотекарями, у конкурсах взяли участь понад 720 користувачів-дітей з різних куточків нашої області. Як результат, до НБУ для дітей направлено 100 дитячих робіт переможців обласних турів різних Конкурсів для участі у завершальних етапах.

На бібліотечному блозі «Фаховий меседж» ми неодноразово представляли творчі роботи дітей від 11 до 18 років. Теж зробимо й цьогоріч. Зокрема, можна буде почитати літературні твори переможців обласних турів Всеукраїнських конкурсів «Лідер читання – 2024» та дитячого літературного «Творчі канікули – 2024».  Різноманітні літературні твори занурять читачів у світ реального, можливого й вигаданого. А те, що це буде захопливе читання – стовідсотково!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар