четвер, 3 березня 2016 р.

Палітра заходів-2015 Ульяновська РДБ


Ульяновська РДБ приділяла найбільшу увагу формуванню патріотичного світогляду та естетичних смаків підростаючого покоління. 

Так, до Дня партизанської слави зі старшокласниками проведено обговорення книг М. Ковальчука «Розбурхана Ятрань», «Оточення вогневе» та В. Погрібного «Нескорений Спартак», в яких описуються події воєнного лихоліття на території Ульяновського, Голованівського, Гайворонського, Новоархангельського районів нашої області.

Запрошені восьмикласники на урок пам’яті «Мужність і біль Чорнобиля» не залишились байдужими до розповіді земляка В. А. Васюти. Гість ділився спогадами про страшні часи перебування на атомній станції у 1986 році. Діти з цікавістю розглядали медаль Віталія Антоновича за участь у ліквідації аварії на ЧАЕС.  
З метою розвитку здібностей дітей влаштовано годину творчості «Чарівне моє довкілля», на яку прийшли учні з художнього відділу Школи мистецтв. Вони розповіли учасникам заходу про захоплення малюванням, ділились враженнями від занять, демонстрували свої малюнки.

Протягом року для юних відвідувачів відбулись майстер-класи, за участі як бібліотекарів, так і викладачів Школи мистецтв: «Квілінгові фантазії до весняних свят», «Витинанка-оберіг «Дерево життя», «Прекрасне із саду та від самої природи» та інші. Захоплення юних користувачів викликала виставка-хобі «Таємниці бісерного мистецтва», де були представлені творчі роботи бібліотечного гуртка «Умілі руки» і гуртківців ЦДЮТ, а також література з техніки бісероплетіння.

Немає коментарів:

Дописати коментар