середу, 7 лютого 2018 р.

Мозаїка бібліотечних заходів 2017  

Благовіщенська РБД

За бюджетні кошти на суму 50,0 тис.  грн здійснено ремонтні роботи: утеплення приміщення і стелі, ремонт підлоги. Закуплено карнизи, штори для вікон. Здійснено розпис стіни казковими персонажами, волонтером якого виступила викладач районного БДЮТ.

У рамках Шевченківських днів бібліотекарі організували такі заходи, як: виставка однієї книги «Кобзар – це книга Правди» до 110-ї річниці першого друкованого повного видання «Кобзаря» Т. Г. Шевченка за редакцією В. Доманицького, найбільшого дослідника поета, який розшукував його автографи, провів дослідження, що й стали основою книги, опублікованій у 1907 році; конкурсина кращого читця поезії Т.Г.Шевченка «Тарасові слова - то правда жива», в якому взяли участь учні 6-х класів та малюнків «Я малюю «Кобзаря» серед учнів Школи мистецтв відділу образотворчого мистецтва, які малювали «свою» обкладинку «Кобзаря». 

За старанну участь у конкурсах усі діти отримали призи (олівці, фломастери, папір), закуплені бібліотекарями за кошти, напрацьовані від платних послуг.






Немає коментарів:

Дописати коментар