пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Палітра заходів-2015 Долинська РДБ


За ініціативи колективу Долинської РДБ вдруге відбулось районне свято казки «Казковий світ Долинщини», в організації якого брали активну участь заклади культури міста і району, міська рада. Працівники РДБ підготували сценарій свята, подбали про музичне оформлення, отримали фінансову підтримку від депутата Верховної Ради України А.Кузьменка, голів міста Долинки та Гурівської, Іванівської, Лаврівської, Першотравневої сільських рад. Приїзду дитячих делегацій від кожної сільської бібліотеки посприяли місцеві ради. А бібліотекарі допомагали активним читачам у підготовці сценічних номерів. Отже, напередодні цього самобутнього дійства, усім довелося плідно попрацювати. Але це того вартувало.  
Біля приміщення дитячої бібліотеки веселий гурт учасників із користувачів бібліотек міста та усіх сіл району вишикувався в яскраву колону і попрямував вулицями міста до Парку залізничників. Колона крокувала під бій барабанів, гудіння дудок та веселі гасла. Підтримувати феєричну атмосферу ходи допомагали кумедні клоуни-волонтери. Вулиці міста заполонили городяни, щоб насолодитися яскравим видовищем.
На сцені парку юні артисти у костюмах казкових героїв виконували пісні, вірші, театральні інсценівки, танці тощо. Одночасно з концертною програмою працювали арт-майданчики: з боді-арту, юних художників, по виготовленню ляльки-мотанки тощо. По закінченню свята усі його учасники отримали солодощі.
Хочеться зазначити, що за масштабністю, злагодженою організацією, майстерністю проведення та підтримкою владних структур різних рівнів, завзятістю бібліотекарів щодо втілення задуманого і, власне, бажання самих мешканців Долинщини – такий  захід в області перший і не має рівних. У цьому переконались і фахівці обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка, побувавши на незабутньому святі.




Немає коментарів:

Дописати коментар