вівторок, 16 лютого 2016 р.

Палітра заходів-2015 Помічнянська МДБ

Двоє фахівців Помічнянської МДБ за підсумковий рік встигли чимало – і користувачів вчасно обслуговували, і гуртки вели, і власну програму розробили, і займались комфортним облаштуванням приміщення.

У Помічнянській МДБ успішно діють такі центри спілкування для юних користувачів: «Юна господарочка» і «Весела майстерня». Діти залюбки відвідували по 6-8 різнопланових тематичних практичних і теоретичних занять кожного гуртка. Виготовляли обереги для воїнів АТО, поробки з пластиліну, валентинки, новорічні прикраси. Вчилися готувати кутю, вироби із солоного тіста, мистецтву робити подарунки, доглядати за квітами. Доповнювали заняття огляди книжкових новинок та бесіди про те, як бути здоровим.

Для батьків читачів бібліотекарі працювали за бібліотечною програмою «Родина моя – читачів сім’я». Завідуюча МДБ О.Г.Катранюк сподівається, що їхня робота сприятиме формуванню безперервності міцних родинних зв’язків та загальної культури читання старшого і нинішнього поколінь. А ще у рамках програми створено бібліосадок «Сонечко» для малесеньких діток, які прийшли з батьками до бібліотеки. Поки батьки підбирають книги, спілкуються, діти разом з бібліотекарем малюють, переглядають книжечки, граються, читають казки разом із улюбленими іграшками.

Немає коментарів:

Дописати коментар