понеділок, 21 серпня 2017 р.

Традиція  літніх  читань  у  бібліотеках  краю

Понад сто школярів взяли участь у низці літніх заходів Устинівської РБД. Зокрема, програма «Острів розваг», де запрошені діти разом з веселим Карлсоном та Бджілкою переглядали яскраві книги, змагались у ковбойських перегонах, танцювальному і пісенному конкурсах. А за допомогою екскурсії ближче познайомились з бібліотекою.
У розважальній програмі «Літо з бібліотекою» взяли участь 30 дітей різного віку Устинівської ЗШ I-II ступенів, які отримали масу задоволення від екскурсії по бібліотеці та огляду літератури «Казкові герої», конкурсів і розважальних ігор на бібліотечному майданчику. По закінченню, найактивніші читачі отримали грамоти від бібліотеки та солодкі подарунки.

Четвертокласникам місцевої школи (30 осіб) запропонували відшукати скарб, взявши участь у мандрівці «Піратська шхуна або подорож до острова скарбів». А щоб дітям було цікаво й весело, бібліотекарі оформили актовий зал морським реквізитом: піратський корабель, острів зі скринями, наповненими «золотими дукатами». Подбали і про куточок для фотосесії. «Плавання» почалося у бібліотеці, з огляду пригодницької літератури. Потім, разом із піратом Джеком Горобцем, діти, під гучну музику, «відправились» до острова скарбів. На шляху зустріли масу випробувань: змагались на знання морських термінів, у перетягуванні канату, влучній стрільбі, швидкісному зборі монет тощо. «Прибувши» до острова діти віднайшли свій скарб – дискотека з мильними бульбашками. Подорож закінчилась, але діти зрозуміли, що бібліотека – це світ, відкритий кожному, хто любить книгу.



Немає коментарів:

Дописати коментар