понеділок, 20 лютого 2017 р.

Бібліотечні події  2016

Дитячим відділом Онуфріївської РБ охоплювалось чимало спрямувань і тем у роботі з юними користувачами. З метою інформування школярів про нові надходження літератури проводились огляди-реклами «З новою книгою – у новий навчальний рік», серії «Дитяча енциклопедія» видавництва «Фоліо», «Довідкове бюро школяра», «Знайомтесь, ми новенькі», читання по колу «Журнал збирає разом», пізнавальна веселка «Усе цікаве на планеті, читай в журналі та газеті», мандрівка «Сторінками журналу «Професор Крейд», мандрівки в минуле «Замки України» за сторінками журналу «Куля», бібліографічні огляди, День інформації «Співачка зорі провідної» (до 145 річниці від дня народження Л. Українки).

Діти з літнього пришкільного табору місцевої школи взяли участь у бібліогуморині «Від старого до малого - всі ми любим щирий сміх», різноманітних конкурсах і вікторинах, майстер-класах, в інсценівці казки «Ріпка» на новий лад, етичному діалозі «Секрети дружби». А на екскурсійну презентацію «Літні пригоди в бібліотеці» було запрошено учнів з пришкільного табору с. Вишнівці.
Під час заходів до Всеукраїнського дня бібліотек усі охочі здійснювали екскурсію «У світі книги чарівної», віртуальну мандрівку «Найвідоміші бібліотеки світу», переглянули презентацію літературних новинок «Книжкова веселка», взяли участь в акції «Приведи в бібліотеку друзів», де кожен відвідувач бібліотеки мав можливість отримати запрошення на безкоштовну перереєстрацію у 2017 році.
Нове наповнення отримали бібліотечно-бібліографічні заняттямультимедійна презентація «Книги, що знають усе», віртуальна мандрівка «Книга в сучасному просторі», практикум  «Корисні ресурси Internet» та інші.


Немає коментарів:

Дописати коментар