вівторок, 26 червня 2018 р.

«БібліоКре@тив» у Полтаві








19-21 червня 2018 року під патронатом Української асоціації працівників бібліотек для дітей та за участі Національної бібліотеки України для дітей відбувся ІХ Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив». 
    Делегації від дитячих бібліотек з 10 міст України цьогоріч приймала Полтавська обласна бібліотека для дітей імені Панаса Мирного. Вперше в ярмарку взяла участь і Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка. Представляла бібліотеку заступник директора з наукової роботи Олена Ліпей. А побачити і «купити» було що! Лише першого дня представлено, обговорено, «продано» та «куплено» 58 інноваційних бібліотечних ідей! 
     Слід зазначити, що на «БібліоКре@тиві» кожна бібліотека – учасниця попереднього ярмарку звітує про реалізацію «куплених» ідей і пропонує колегам нові проекти, «платою» за які буде їх втілення у життя. 
      Детальніше дізнатися про Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій та ініціаторів його проведення, познайомитися з креативними ідеями учасників ярмарку (можливо й запровадити в практику роботи з дітьми!) можна на блозі БібліоКре@тив http://biblio-yarmarok.blogspot.com/p/blog-page_14.html , де розміщено Банк інновацій, а також Ігровий банк ВЕЛИКА ЧИТАЦЬКА ПРИГОДА – віртуальний майданчик для обміну та зберігання авторських ігор літературної тематики, віртуальних книжкових виставок та бібліографічних веб-ресурсів з ігровими компонентами, створених працівниками бібліотек - учасниць «БібліоКре@тиву».


Немає коментарів:

Дописати коментар