понеділок, 4 червня 2018 р.

Про  Всеукраїнський  семінар  у  місті  Дніпро


        Ділимось короткою інформацією про Всеукраїнський семінар «Через казку до реальності: роль бібліотеки у розвитку дитини», що проходив на базі централізованої бібліотечної системи для дітей місті Дніпро, на якому побувала Наталія Мефодюк, головний бібліотекар відділу дитячого та сімейного читання  Кіровоградської  ОДБ  ім.  Т. Г. Шевченка.


У навчанні взяли участь генеральний директор НБУ для дітей А. Гордієнко, заступник генерального директора з питань інформаційно-бібліотечного обслуговування користувачів НБУ для дітей Т. Шамаріна, представники дитячих бібліотек із різних областей країни та закладів, що працюють з юним поколінням. 
Семінаром передбачалось 2 секційних засідання «Казкотерапія: провідний напрям формування особистості дитини» та «Найкращий інструмент виховання дитини – казка». Ось деякі питання, що розглядались на семінарі: «Казкотерапія в роботі бібліотеки для дітей», «Коли оживають казки: інтерпретація казки у форматі бібліотеки для дітей», «Через казку до реальності: роль бібліотеки у розвитку дитини», «Творчий місточок: співпраця дитячих бібліотек міста і дніпровських дитячих письменників», «МамоТатоLandiЯ, або Творча студія у дитячій бібліотеці» та інші. 






Немає коментарів:

Дописати коментар