понеділок, 16 січня 2017 р.

  Бібліотечні  події  2016 року                 


   Дитячі  бібліотеки  області  у  січні  2017  року звітують  про свою роботу року минулого.  
       Вкотре переконуємось, що наші заклади мають  широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не лише інтелектуальним, змістовним, а й цікавим. Основним напрямом діяльності бібліотек – є залучення юних користувачів до системного читання не з примусу, а за потребою душі. За для цього кожна бібліотека знаходить власні неповторні форми роботи зі своїми відвідувачами, надає можливість дітям розкрити їхні приховані таланти, спілкуватись з однолітками та в Інтернет-мережі.
Коротко розповідаємо про успіхи і проблеми дитячих бібліотек області.


Розширилося коло партнерів Добровеличківської РДБ – ГО учасників АТО «Бойове братство Добровеличківщини» та ГО ветеранів району «Турбота», які із задоволенням долучаються до проведення бібліотечних заходів патріотичного спрямування.

Дітвору порадували нові книги, (закуплені у магазинах на суму 10 тис. грн), 2 комп’ютери, 1 ноутбук (30 тис. грн) і бібліотечні меблі (4,6 тис. грн). Відвідуваність інтернет-користувачів зросла майже втричі. Також, придбано нові кафедри, здійснено ремонт в одному з відділів бібліотеки. Так, завдяки коштам із загального фонду бюджету поліпшилась матеріально-технічна база закладу.




Немає коментарів:

Дописати коментар