вівторок, 19 грудня 2017 р.



 Вітаємо  Ростислава  Костюка

п’ятнадцятирічного земляка із села Хащувате Гайворонського району
з перемогою у Всеукраїнському літературному конкурсі
 «Творчі канікули»
за твір
 «Як люди совість в душі впустили і світле щастя відродили»
у номінації «Безмежний світ моєї уяви»!

До конкурсу, що проходив влітку, долучились діти віком від 11 до 18 років, які є читачами дитячих бібліотек та тих закладів, що обслуговують юних користувачів.
Читачі нашого краю завзято й натхненно взялись творити. Про це свідчать літературні роботи обласного етапу конкурсу, що надійшли на адресу Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка, з яких обласне журі відібрало найкращі (детальніша інформація на сайті http://librarychl.kr.ua/). Ці ж авторські роботи й направлено до Національної бібліотеки України для дітей.
19 грудня, у день Святого Миколая, відбулись урочистості та церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу у Національній бібліотеці України для дітей.
З метою поширення літературної творчості юних Національна бібліотека  України для дітей видала збірку «Творчі канікули», до якої за рішенням Головного журі, ввійшли не тільки роботи переможців, а й ще 68 творів дітей з різних областей країни. Кожен автор отримає книжку в дарунок.
Дуже тішимося з того, що книжечка надасть можливість почитати твори наших краян – Дениса Бірзула, Анни Варакути (м. Кропивницький) та Олександри Комишової (смт Петрове).

У наступних постах познайомимо з творами авторів з Кіровоградщини, зі збірки «Творчі канікули».




Немає коментарів:

Дописати коментар