пʼятницю, 13 травня 2016 р.

Про Дитячий Форум 2016 у Львові





   12 травня розпочався Дитячий Форум у Львові, організований ГО Форум видавців. Це - одна з найбільших подій в Україні для розвитку та радості дітей та їхніх батьків.  Відбувається з 2007 року.

Програма свята дуже насичена. Протягом чотирьох днів – 12-15 травня 2016 року на дітей очікують 500 заходів: велика гра «Країна героїв», ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок, літературна програма за участі письменників, науково-пізнавальні заходи та винахідництво, мистецькі та рукодільні майстер-класи, які проводять художники, письменники, актори та інші митці.

У межах Дитячого Форуму відбудеться і заключний етап 12-го Конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2016», учасниками якого є 100 дітей і 50 супроводжуючих бібліотекарів з 20 областей України, міст Львова та Києва.

Серед книгоманів і два найкращих читачі від Кіровоградщини – переможці обласного етапу конкурсу дитячого читання «Книгоманія» Кушніренко Денис (6-й клас) та Конюшенко Софія (7-й клас) з міста Олександрії. 




Найближчим часом сподіваємось розповісти про перебування кіровоградців на  Дитячому Форумі.

У публікації використано матеріали сайту «Форум Видавців» та фото: прес-служба Форуму Видавців / LUFA /Vitaliy Hrabar/ Фотоагентство LUFA


Немає коментарів:

Дописати коментар