пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

Річниця  блогу


 С л о в о  в і д  а в т о р і в


Вітаємо  усіх  відвідувачів  нашого  блогу 
з  його  річницею!

Рівно рік тому як у віртуальному просторі розпочав мандрівку "Фаховий message".

Блог задумано і створено задля професійного спілкування, знайомства з самобутнім у бібліотечній, видавничій та загальнокультурній сферах. Мета – надання інформаційного стимулу до урізноманітнення та новизни бібліотечних послуг користувачам. Віримо, ми цього досягли.
Створюючи пости, а їх – 110, на 3-х сторінках блогу «Головна», «Враження від…», «Сучасні бібліотечні терміни», намагалися розповідати не лише про цікаве у бібліотеках для дітей краю, хоча, без сумніву, варто знати чим живуть і як працюють колеги. Багато публікацій присвячено різноманітному бібліотечному світу, темам, що заслуговують, на наш погляд, на вашу увагу. Відвідувачі блогу могли дізнатись про українські дитячі видавництва і книжкові ярмарки світу, видання паперові і електронні, наповнені незвичайним, гарним і змістовним, поміркувати над бібліотечними інноваціями світу, познайомитись з новими фаховими термінами і словосполученнями або ж з оновленим їх трактуванням. Для тих, хто захотів би більше дізнатися, зазначалась адреса ресурсу. І головне, вважаємо, що всі публікації блогу можна використати і в роботі з користувачами-дітьми.
Маємо надію, що блог стане своєрідним майданчиком для спілкування. Адже нам усього рік. Ми вчимося. І сподіваємося на відкритий і щирий діалог професіоналів. У цьому ми переконуємось, переглядаючи статистичні дані блогу і відчуваємо підтримку відвідувачів. Дякуємо!


      У наступному році передбачаємо більше знайомити інтернет-суспільство з діяльністю бібліотек для дітей області: їх послугами, піар-акціями, креативними ідеями, новими партнерами. Про роботу бібліотек в новостворених громадах.

Дані станом на 16.12.2016

        



 







Немає коментарів:

Дописати коментар