середу, 10 лютого 2016 р.

Палітра заходів-2015 

Гайворонська РДБ популяризує, вже який рік поспіль, літературне краєзнавство. Не винятком був і минулий рік багатий саме на такі заходи: краєзнавчі години, літературні читання, зустрічі з талановитими людьми, віртуальні подорожі містом, виступи у місцевій пресі, зокрема, у «Гайворонських вістях» опублікована стаття до 95-річчя від дня народження Г.Берізки.
Цікавою видалась презентація книжки-розмальовки місцевої поетеси Марини Джус «Віршики про Чака», на яку запросили користувачів-учнів молодших класів. На заході діти натхненно декламували вірші авторки. Дитяча цікавість вилились у велику кількість запитань, адресованих М.Джус, яка із задоволенням на них відповідала. З вітаннями були й друзі та близькі люди поетеси.  Про цей захід розповідалось у газеті «Гайворонський кур’єр».
Працівники РДБ творчо працювали і влітку у пришкільних таборах відпочинку, зокрема «Капітошка», «Чайка» та інші, де проводились вікторини, гра-мандрівка «Поради юному туристу», екогодина «Квіти у нашому житті», патріотичний флешмоб, Дні казки, мистецтва, загадок, організовувались перегляди мультфільмів тощо. До заходів долучались юні таланти, самодіяльна художниця Н.Ф.Шевчук, вихователь табору В.П.Ткачук, який забезпечував музичний супровід, педагоги шкіл.  


Немає коментарів:

Дописати коментар