пʼятницю, 17 липня 2020 р.

Бібліотеки  –  дітям  під  час  карантину


Устинівська РБД надавала користувачам на сторінці у Фейсбук різноманітну інформацію актуальної тематики,  знайомила з новими виставками, книгами, дизайном бібліотеки. Так, РБД представила відеоролики до визначних державних свят; організувала цикл – книжкових виставок «Суспільний вимір Чорнобильської катастрофи», «Біль, випробування, надія», «Як тяжко пережити цю війну», «У всесвіту твоє обличчя», «Зелені свята», «Закон нашого життя»; фотопрезентації «Книги ювіляри – 2020», «Письменники ювіляри – 2020», «А що цікавого сьогодні в світі?».
Бібліотекарі організували і провели акцію «Посади квітку»; конкурс – дитячого малюнку «Великоднє диво», онлайн фотоконкурси «З домашніми улюбленцем», «В українській  вишиванці» та інші.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, юних користувачів бібліотеки нагороджено дипломами «Найактивніший читач» та «Найактивніший учасник в конкурсах».
Напередодні Дня родини читачі бібліотеки разом з батьками долучилися до доброї справи – флешмобу з пофарбування центрального мосту селища.
Бібліотекарі спільно зі своїми партнерами працювали над пошуком зміни дизайну закладу. Зокрема, створено фотозону для відвідувачів та придбано зручне сучасне крісло для читання.





Немає коментарів:

Дописати коментар