понеділок, 20 липня 2020 р.

Бібліотеки  –  дітям  під  час  карантину

Добровеличківська селищна бібліотека для дітей (ОТГ) проводила чимало заходів у закладі, за його межами та віртуальних.  
Увагу користувачів привернули: книжкові виставки різної тематики; поради та рекомендації стосовно вибору літератури для читання; посилання на корисні інтернет-ресурси, зокрема, про сучасні українські дитячі книги з малюнками. 
Популяризували   книжку «Мій геройце ти», яку створили понад 1700 дітей, батьків, опікунів, психологів та педагогів зі 104 країн світу, на сторінках якої поділилися своїми історіями та досвідом боротьби з пандемією COVID-19; цікаві онлайн сервіси для читання на дивані; віртуальна подорож «Читаючі» пам’ятники світу»; перелік різних мультфільмів та багато іншого.





              

Працівниками створено відеофільм «Україна в центрі Європи», віртуальну виставку-дайджест «Україна моя вишивана», а також серії розповідей та ігор про великого казкаря Г. Андерсена, зокрема, ерудит-вікторина, віртуальна подорож «Пам’ятник Андерсену і героям його казок» тощо. 


Корисним і цікавим видався і буктрейлер на книгу Т. Горицвіт «Міські пригоди лісовою шишки», де для дітей у доступній формі викладається екологічна тематика.


Немає коментарів:

Дописати коментар