вівторок, 21 липня 2020 р.

Бібліотеки  –  дітям  під  час  карантину

Олександрівська РБД на сторінці у фейсбук постійно знайомила своїх користувачів з новими надходженнями до бібліотеки, розповідала про письменників-ювілярів у віртуальному екскурсі «Сонячні ювілеї».
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей бібліотекарі зібрали матеріали, подаровані свого часу користувачами і створили колаж «Книга! Літо! Драйв!» та дистанційно провели конкурс малюнків на асфальті «Хай завжди дитинство весело сміється».

 
       

У червні розпочалась бібліотечна онлайн програма літніх читань «BOOK SUMMER». На період літніх канікул юних читачів запросили до участі в онлайн флешмобі «Ми не здаємося! Ми читаємо!». А ще, розпочав свою роботу бібліотечний онлайн кінозал «Від книги – до мультика».
Окрім цього, бібліотекарі поповнювали каталоги та картотеки, очищали книжковий фонд від зношеної літератури, займались оформленням актів на вилучення з фондів 2,7 тис. примірників документів.

У бібліотеці здійснено ремонт – заміна вікон, дверей, освітлення, облаштовується кімната гігієни. До косметичного ремонту приміщення активно підключились працівники бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар