понеділок, 16 серпня 2021 р.

 Дитячі бібліотеки області - 

І  півріччя 2021 рік 

Бібліотечні заходи для дітей 

Бібліотека для дітей

КЗ «Новгородківська Публічна Бібліотека»

Новгородківської селищної ради

Резонанс у відвідувачів викликала виставка-вшанування «Час плине, а пам’ять залишається» присвячена героям Небесної Сотні, серед яких є і земляки з Новгородки. Тут представили книги про подвиг Героїв Майдану та воїнів АТО, а саме: «Я з Небесної Сотні», «Мій тато став зіркою», «Сила життя», «Щоденник Майдану». Також презентувався буклет «Небесна Сотня – ангели, що тримають небо».

Не залишили байдужими дітей теми «здоров’я людини» та «екологія», зокрема під час таких заходів: День  інформації «Все в твоїх руках: ми за здоровий спосіб життя» з книжковою виставкою «STOP – наркотик! NO – СНІД»; бібліографічний огляд літератури «Здоров’я в твоїх руках»; бесіда-застереження «СТОП курінню та алкоголю»; літературно-екологічна вікторина «Буду я природі другом»; пікнік на природі «Вітамінна бомба»; виготовлення закладки-гербарію «Травна премудрість».

Учасники свята «Країна дитинства – країна казкових забав і розваг», з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, відкривали для себе нові читацькі горизонти, завдяки: виставкам-інсталяціям«Барвистий світ дитячої книги», «Люби – рідне, читай - українське», «Острів книжкових скарбів», «Козацькими дорогами…», «Пірнай у літо з гарною книгою»; бесіді «Книжкові новинки для кожної дитинки», бібліомандрівці «Будеш правильно читати – будеш все на світі знати» (у рамках Програми літературних читань «Сонячні, літні промінці на книжковій сторінці»).

Бібліотекарі практикували онлайн засідання бібліотечного клубу за інтересами «Рушничок», одне з яких – «Майстерня цікавих знайомств» з майстринею, що працює з бісером. Її роботи демонструвались на виставці «Радісні барви творчості Яни Мартинюк». Також відвідувачам сподобалась творча виставка й іншої майстрині, яка була влаштована у бібліотеці, «Іграшкове Диво – Світ Ірини Костянецької».

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар