вівторок, 3 серпня 2021 р.

 Дитячі бібліотеки області - 

 І  півріччя 2021 рік  

Бібліотечні заходи для дітей

КЗ «Бібліотека для дітей»

Голованівської селищної ради

Увагу юних користувачів привернули експозиції тематичних книжково-ілюстративних виставок та інсталяцій у читальній залі: «Розмаїття світу пернатих», матеріали яких розкрили відвідувачам немало загадок пернатих, надали поради щодо вибору птахів для дому, догляду за ними та лікування; «Дарунки наших читачів», книги які принесли радість та задоволення багатьом відвідувачам бібліотеки; «Чарівна краса вишиванки» про історію та символи української вишивки; «Пізнаємо Європу разом» з грою-вікториною «Подорожуй Європою з героями казок» тощо.

Читачам молодшого шкільного віку сподобався комплексний захід stori-time за книгою І. Малковича «Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами». Під час заходу діти по черзі читали зворушливу історію про хороброго зайчика, з цікавістю переглядали ілюстрації книги та створили з паперу головного героя.

У травні, у центральному парку селища, відбулись огляд нових дитячих журналів, які отримала бібліотека у поточному році та літературна гра «Допоможи герою знайти свою казку». У цих заходах із задоволенням взяли участь другокласники.

Також, для усіх охочих, у цьому ж парку, бібліотекарі організували лавочку-читалочку «Казка збирає друзів».

На блозі та фейсбук сторінці бібліотеки було опубліковано до 60-ти постів та фото про окремі офлайн/онлайн заходи.



 







Немає коментарів:

Дописати коментар