понеділок, 9 серпня 2021 р.

 Дитячі бібліотеки області - 

І півріччя 2021 рік  

Бібліотечні заходи для дітей

Дитяча філія 

КЗ «Центральна публічна бібліотека»

Компаніївської селищної ради

Бібліотека брала участь у квітневому розіграші книжок від українського видавництва «Барабука» і стала переможницею. Отримала приз – одразу 25 книг для читачів дошкільного та молодшого шкільного віку, серед яких – 18 книжок із дбайливої серії «Читальня»; 5 книжок серії «Цікава Україна»; путівник до пригод «Яскравий щоденник»; книжку-новинку про засинання «Диводрім і Піжамна Пані».

Завдяки прагненню бібліотекарів до організації і проведення заходів різних форм і форматів відвідувачі переглянули: віртуальну виставку «В книжковій пам’яті миттєвості війни» з матеріалами про Другу світову війну, про трагедію й подвиг українського народу; онлайн літературну візитку «Життєвий простір: Олександр Гаврош» та онлайн літературне знайомство «Із світлячком на долоні», присвячену письменниці-землячці А. Царук; здійснили  онлайн інтернет-круїз «Музеями Європи» та офлайн екскурсію до історичного музею «Сторінками історії»; взяти участь у флешмобі «Чарівна краса вишиванки», майстер-класі з виготовлення паперових вишиваночок, створенні вітальних листівок під час творчої майстерки «Сюрприз для матусі».

Цікаво і змістовно  пройшов День інформації «Здорова планета – здоровий ти», який включав: книжково-ілюстративну виставку-роздум «В долі природи – наша доля», екологічну вікторину «Чи знаєш ти природу рідного краю?», бесіду-консультацію «Жити в злагоді з природою», огляд нових надходжень «Екологія – дзвони сьогодення».

В офлайн заходах брали участь близько ста користувачів – учнів 1-9-х класів та дітей з багатодітних сімей.

Робота бібліотеки знайшла відображення у 106-ти інформаціях на бібліотечному сайті, сторінках фейсбук, інстаграм та ютуб.



 










Немає коментарів:

Дописати коментар