вівторок, 17 серпня 2021 р.

 Дитячі бібліотеки області - 

І півріччя 2021 рік   

Бібліотечні заходи для дітей 

Петрівська бібліотека для дітей

Впроваджуючи різні тематичні заходи, бібліотекарі прагнули до їх естетичного наповнення. Серед таких: книжково-ілюстративна виставка «До Конституції – з повагою, до влади – з надією!»; книжкова інсталяція «Читаємо Тараса, учімося в нього»; День вишиванки з циклом заходів про історію української вишивки, народні звичаї та обряди; інсталяція вишиванок «Україно моя, вишивана»; інформаційна година «Чарівна краса вишиванки»; майстер-клас «Вітальна листівка для мами»; екскурсія бібліотекою для першокласників, результат якої – нові читачі; свято до Міжнародного дня захисту дітей «У країні дитячих посмішок» з розважальними літературно-ігровими конкурсами, вікторинами тощо.

Одним з найвдаліших заходів, на думку бібліотекарів і відвідувачів, став відеоролик «Одягла вишиванку Петрівщина моя», де через призму створеної яскравої вишиванки показали мальовничі куточки рідного селища. Цей відеоролик настільки сподобався глядачам, що набрав 413 переглядів.

Діяльність закладу висвітлювалась у понад 130-ти текстових та фотоматеріалах на місцевому радіо, сайтах – бібліотечному та ЗОШ №1, сторінці фейсбук.

 




 

Немає коментарів:

Дописати коментар