пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

 Дитячі  бібліотеки області – 2020

                         КЗ    «Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради»

Заклад пропонував своїм користувачам немало цікавих заходів як офлайн, так і онлайн.

Наприклад, юні читачі залюбки взяли участь у проєкті «#Bookchallenge» (книжковий виклик). Його авторка – волонтерка Корпусу Миру Келлі Джо запропонувала користувачам позмагатися у читанні книг англійською та українською мовами. На пропозицію відгукнулось чимало охочих. Переможці отримали нагороди.

  

Запам’яталась дітям і низка інших заходів. Бібліотечна акція «Лавочка-читалочка» тривала три тижні у серпні, під час якої відвідувачі читали книги та журнали, грали в ігри, вікторини тощо.  «#Бібліосушка – 2020 «Унікальний читач» до Всеукраїнського дня бібліотек зацікавила всіх креативними фотографіями, а конкурсна програма «Веселий вулик» та фото зони не залишили байдужими їх учасників. Бібліотечний паркан висловлювань «Я люблю свою бібліотеку» зібрав багато вражень, побажань і запитань, які враховані в плані роботи бібліотеки на 2021 рік.



У червні-серпні тривала бібліотечна програма літнього читання «#Літо з книгою – 2020», частина заходів якої відбувалась віртуально. Це – мандрівка «Літні розваги з цікавою книгою», екскурс «Прапор вільної держави найдорожча із святинь», мультфільм «Маленький принц» (приурочений до 120-річчя з дня народження А. де Сент-Екзюпері), подорож «Веселі пригоди в країні Читляндії», «ТОП бібліо літа – 2020», майстер-клас «Море творчих ідей для допитливих дітей». Загалом, у літніх читаннях взяли участь 511 користувачів РБД, які надавали перевагу читанню книг за шкільною програмою та новим книгам сучасних авторів.

Хід багатьох заходів висвітлювався на сайті РБД, місцевих ЗМІ та в соціальних мережах, де, зокрема, було представлено – 55 відео.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар