пʼятницю, 5 лютого 2021 р.

 Дитячі  бібліотеки  області – 2020   

Витязівська  сільська  дитяча  бібліотека

З метою популяризації закладу бібліотекарка у роботі застосовувала різні форми заходів. Зокрема, це: година спілкування «Мандруємо непрочитаними сторінками»; конкурс малюнку «Сонячне літо»; соціологічне та маркетингове опитування «Чи знаєш ти свої права?», «Що б ти хотів змінити в бібліотеці?»; відео перегляд фактів голодомору «Пам'ять крізь призму болю»; відео-привітання «Місце зустрічі  – країна дитинства»; бібліо пікнік на свіжому повітрі; видання кишенькових буклетів «Витязівська дитяча бібліотека інформує…», «Твоя безпека. Стоп булінг». Також здійснено оновлення фото стендів – пам’яті учасників ліквідаторів екологічної катастрофи «Чорнобиль не має минулого», «Ніхто не забутий» (про героїв Другої Світової війни), «Зустріч через роки» (про воїнів-афганців), «Слава українському солдату» (про учасників АТО).

Естетичного забарвлення заходам додавали виставки малюнків читачів, вишивки місцевих майстринь.

Для заохочення дітей до книги, проводилися читання, в ході яких використовувались м’які іграшки, пропонувалися альбоми та фарби для малювання, комплекти видань для розмальовок.

Діти зі своїми батьками приходили до бібліотеки за літературою й разом писали корисні лайфха́ки для усіх відвідувачів. Наприклад: «Багато читайте, слухайте аудіо книги», «Малюйте книжкових героїв», «Грайтеся і перевіряйте, чи правда написана в книжках», «Знайдіть нове хобі» тощо. Таким чином, до когорти читачів бібліотеки долучилося ще 5 родин – 14 читачів, яким видано 72 примірники документів.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар